Étkezés

Étkezés

 A közétkeztetési feladatok ellátását kollégiumunkban a Miskolci Közintézmény-működtető Központ (MKMK) biztosítja. A szülők és tanulók köznevelési szempontból a kollégiummal, az étkeztetést tekintve az MKMK-val vannak jogviszonyban.  Az étkezésrendeléssel kapcsolatos részletes tudnivalókról az MKMK honlapjáról, (https://mkmkozpont.hu/sites/default/files/dokumentumok/tajekoztato.pdf)  illetve az alábbi dokumentumok segítségével tájékozódhat.

Étkezési térítésdíj összege az alábbi linken tekinthető meg:
https://mkmkozpont.hu/etkezesi-teritesi-dijak

Étkezési ügyintézés

Az étkezés megrendelése, lemondása a 2021/2022. tanévtől bevezetett QB-Suli menza programon (https://mkmk.qb.hu) keresztül történik. A szülők közvetlenül hozzáférnek  az étkezés-rendelésekhez,  lemondásokhoz és emailban értesítést kapnak a rendezendő térítésidíj összegéről. Lehetőség van online átutalásra és bankkártyás fizetésre is az oldalon keresztül. 2022. március 1. naptól új étkezés megrendelés/lemondás rendszer kerül bevezetésre, neve MIMENZA, elérhetősége: www.mimenza.hu. A QB-Suli menza programon keresztül továbbra is működik az étkezés megrendelése és lemondása, a MIMENZA rendszer egy plusz lehetőség a menza kezelésére. A rendszerben többek között lehetőség van csatolni a kedvezményes étkezés igénybevételéhez szükséges dokumentumokat is.

Étkeztetési ügyintéző elérhetősége a Miskolci Közintézmény-működtető Központban
Csepregi Anett
46/500-068

Étkezéssel kapcsolatos ügyekkel kapcsolatban kollégiumunkban  a 46/503-325-ös telefonon Sárközi-Zubcsik Andreánál (munkanapokon H-Cs 8-16 óráig, pénteken 8-13 óráig) lehet érdeklődni.

Szülői tájékoztató
Igénylőlap egyéni (szülő/gondviselő általi) ügyintézéshez
Igénylőlap MKMK általi ügyintézéshez