Új menza megrendelő rendszer

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

A Miskolci Közintézmény-Működtető Központ (MKMK) tájékoztatása szerint, a fejlesztéseknek köszönhetően, egy olyan étkezés megrendeléshez és lemondáshoz kapcsolódó rendszer került kiépítésre, mely megkönnyíti a szülők és az MKMK közötti kommunikációt, és kiküszöböli az elektronikus levelezésekben elírásokból, fogalmakból adódó félreértéseket.

A rendszer neve MIMENZA , elérése https://mimenza.hu/ .

A rendszer 2022. március 1. naptól kerül bevezetésre, ettől a naptól a jelenleg használt mkmk.menza@gmail.com levelező fiók kivezetésre kerül, melyben eddig a szülők/gondviselők, illetve az iskolai ügyintézők tehettek bejelentéseket az étkezéshez kapcsolódó változásokról. A QB-Suli menza programon keresztül továbbra is működik az étkezés megrendelése és lemondása, a MIMENZA rendszer egy plusz lehetőség a menza kezelésére. A rendszerben többek között lehetőség van csatolni a kedvezményes étkezés igénybevételéhez szükséges dokumentumokat is.

Amennyiben az étkezés megrendelésével/lemondásával, vagy a rendszer használatával kapcsolatban kérdése merül fel, intézményünkben Sárközi-Zubcsik Andrea gazdasági ügyintéző ad felvilágosítást a 46-503-325-ös telefonszámon, vagy a gazdasagi@petofi-koll.edu.hu e-mail címen. A kollégista tanulók a korábbi gyakorlatnak megfelelően továbbra is jelezhetik személyesen ügyfélfogadási időben a gazdasági ügyintézőnél az étkezéssel kapcsolatos kéréseket.