Beköltözéssel kapcsolatos tájékoztató

Beköltözés a kollégiumba: 2022. augusztus 31. (szerda) 13 órától 20 óráig.

Beköltözéskor kérem, hogy gyermeke hozza magával az alábbiakat:

  • érvényes iskolalátogatási igazolást (ha nem sikerül a beköltözés napjáig beszerezni, akkor legkésőbb 2022. szeptember 7-ig kérjük leadni a kollégium titkárságán)
  • orvosi igazolást
  • 1 db lakatot
  • ágyneműt (szükség esetén biztosítunk)
  • a szobák dekorálásához szőnyeg, asztali textíliák, virágok behozatalára van lehetőség
  • egyszeri éves alapítványi hozzájárulásként 3000,-Ft-ot
  • 1 500 Ft kauciót, ( ez az összeg a kollégium vagyontárgyaiban okozott kár megtérítésére szolgál, amennyiben gyermeke a kollégiumban a tanév folyamán kárt nem okoz, a befizetett összeg, tanév végén visszafizetésre kerül )
  • a szeptemberi étkezési térítési díjat beiratkozáskor készpénzben kell az étkeztető cég képviselőjénél befizetni. Szeptember 1-jétől biztosítanak étkezést (09.01-én csak vacsorát) csak azoknak, akik a beköltözés napján befizetik a térítési díjat. ( A fizetendő összegről jelenleg tájékoztatást adni nem tudunk, mert a korábbi összeghez képest emelés várható a gyermekétkeztetésben. Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat, ahol minden beköltözéssel kapcsolatos információ megtalálható.)

 A tanulók intézménybe történő be- és kiléptetése kollégiumi vonalkódos belépőkártyával történik, amelyet minden kollégistánk számára beköltözéskor, évente egy alkalommal térítésmentesen biztosítunk.

További tudnivalók:

Beköltözés, szülői értekezlet

A beköltözés napján valamennyi 9. évfolyamos és új kollégistánk szülei számára szülői értekezletet tartunk. A szülői értekezlet ideje és helye: 2022. augusztus 31. 1500,  a kollégium  étterme (házirend, napirend).

A férőhelyek elfoglalása beköltözéskor a földszinti fórumtablón kifüggesztett csoport- és szobabeosztások alapján történik.  (Az átköltözési igények teljesítésére a beköltözést követő héten kerülhet sor!) Esetleges kérdésével, kérésével forduljon gyermeke csoportvezető nevelőtanárához, illetve a kollégium vezetéséhez bizalommal.

Étkezés:

A kollégista tanulók étkeztetését a Miskolci Közintézmény-működtető Központ (továbbiakban: MKMK) látja el. A szeptemberi étkezési térítési díjat a kollégiumban készpénzben kell befizetni, a továbbiakban készpénzes befizetés csak az MKMK pénztárában (Miskolc, Városház tér 13.) lehetséges ügyfélfogadási időben. Az MKMK kéri a tisztelt Szülőt, hogy az étkezési térítési díj kiegyenlítésénél részesítsék előnyben az átutalással történő fizetést. Bankszámlaszám: CIB Bank 10700086-67733123-55400008, a közlemény rovatba fel kell tüntetni a gyermek nevét, kollégiumának nevét, valamint a fizetendő hónap nevét.

Az étkezés igényléséhez szükséges nyomtatványok az MKMK honlapjáról (https://mkmkozpont.hu/igenyles-2022-2023-tanev-letoltheto-dokumentumok) letölthetőek, valamint kollégiumunk honlapján (https://www.petofi-koll.edu.hu/) is megtalálhatóak. Az étkeztetéssel kapcsolatos kérdés, kérés esetén Sárközi-Zubcsik Andrea, kollégiumunk gazdasági ügyintézője ad felvilágosítást a 46/503-325-ös telefonszámon. Ezen a számon van lehetőség az étkezés lemondására is pl. betegség esetén.